Sponzorujeme:

Zkušebny Praha

Dub country bílý olej - třívrstvá dřevěná podlaha 3 lamela dub country bílýolej

-10%
Novinka
Dub country bílý olej
ID kód:10366
Dostupnost:skladem
Výrobce:Europarkett
Běžná cena:1003
Cena za m2: 746 Kč                    jedno balení obsahuje 3,59 m2
Cena s DPH za m2:
ks
903 Kč

- - - - - - - - - - - - - -

Montáže - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kolik balení potřebujete?
Zadejte m2: m2
Potřebujete:  balení        Kč


 

Dřevěná podlaha Dub černý s parketovým vzorem, kartáčovaným povrchem a olejovanou úpravou v pěti vrstvách. Nášlapná vrstva dřevěné podlahy o síle 4 mm, s možností opakované renovace.

Síla materiálu (mm) 15
Rozměry lamely: síla x šířka x délka (mm) 15 x 204 x 2200
Počet lamel v balení (ks) 8
Hmotnost balení (kg) 28,5
Hmotnost palety (kg) 125,65
Zámkové provedení ano
Vhodné na podlahové vytápění ano

Možnost pokládat plovoucím způsobem nebo celoplošně přilepit.

Inspirujte se zde

 Více informcí o dřevěných podlahách naleznete v poradně a v sekci montáže

Víte proč jsou dubové podlahy nejoblíbenější a světově nejpoužívanější podlahovu krytinou?

Oblíbenost dubové podlahy je jednoznačně spojena s unikátními vlastnostmi dubového dřeva, perfektní funkční i estetické aspekty z něj dělají jednoduše podlahářský evergreen.

Dub představuje celosvětově nejpoužívanější dřevinu k realizaci podlah. Dubové dřevo je vyhledávané zejména pro charakteristiky materiálu, jako je tvrdost, pevnost, houževnatost a trvanlivost. Tyto mimořádné funkční vlastnosti souvisí s vysokým podílem tříslovin. Dubové dřevo výborně odolává střídání vlhka a sucha a má tak oproti ostatním druhům dřevamimořádně dlouhou životnost.

Kromě odolnosti je dubové dřevo také velmi dekorativní, nabízí nadčasový luxusní vzhled tradičního přírodního materiálu. Přirozená struktura dubového dřeva je nenapodobitelná a přináší do interiéru neopakovatelnou atmosféru a hřejivý pocit.

 

Díky použitému materiálu mají dubové podlahy výborné izolační vlastnosti, dlouhou životnost a výbornou přizpůsobivost vůči změnám vlhkosti v interiéru. Dnešním trendem je povrchová úprava dubového dřeva pomocí technik, jako je moření, kar

 

Příkladem je úprava kartáčováním, kdy se z povrchu pomocí speciálních kartáčů odstraní měkká část dřeviny, takže podlaha působí rustikálním dojmem. Mezi další možnosti úprav patří broušení nebo patinování dubové podlahy.

 

Dubové podlahy se skvěle uplatní v klasickém i moderním interiéru, stačí si vybrat konkrétní variantu podlahy. Klasické selské dubové podlahy se širokými prkny se nejlépe hodí do stylového interiéru, například na chalupy, hrady nebo do zrekonstruovaných historických objektů. V moderním interiéru můžeme dubovou podlahu realizovat z masivních podlahových palubek, dubových parket, nebo si vybrat vrstvenou dubovou podlahu. V každém případě můžeme počítat s nezaměnitelným přírodním efektem, který významně ovlivní celý interiér.

Díky vyspělým technologiím, které přinášejí stále kvalitnější povrchové úpravy, je dnes možné využít dubové podlahy i do velmi náročných interiérů, které jsou často v kontaktu s vodou – do kuchyní, toalet či koupelen.

 

Dubové dřevo vytváří elektrostaticky neutrální prostředí, takže představuje ideální volbu pro alergiky, dovede vyrovnávat relativní vlhkost vzduchu a výborně plní funkce tepelné izolace.




Doporučujeme ke zboží zakoupit

BONA Spray Mop Motion

BONA Spray Mop Motion

cena s dph: 1 719

Lepidlo na parkety PAR 365 15kg

Lepidlo na parkety PAR 365 15kg

cena s dph: 3 675



Zkušebny Praha

ProParket.cz - podlahy dveře Praha - široká nabídka podlah a dveří
© 2005 - 2024 ProParket.cz - Nuselská 319/106 Praha 4 Michle, 140 00, Telefon, fax: 272 659 135

Mapa webu | Obchodní podmínky | Doprava | Jak nakupovat